Αποκλειστική δήλωση της Angelina Jolie στο Iliaenimerosi.gr: «Τιμή μου να υποδύομαι τη Μαρία Κάλλας»

Αποκλειστική δήλωση της Angelina Jolie στο Iliaenimerosi.gr: «Τιμή μου να υποδύομαι τη Μαρία Κάλλας»

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η διάσημη ηθοποιός για την συμμετοχή της στα γυρίσματα της ταινίας «Maria»

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν τα (εν Ηλεία) γυρίσματα της ταινίας «Maria» όπου η ίδια υποδύεται την Ελληνίδα ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας, η Αντζελίνα Τζολί έκανε αποκλειστική δήλωση σχετικά με την συμμετοχή της…

Με δική της επιθυμία η δήλωση στάλθηκε σε τρία ενημερωτικά portal της Ελλάδας από τα οποία ένα τοπικό από την Ηλεία (το iliaenimerosi.gr) όπου πραγματοποιούνται γυρίσματα της ταινίας από την περασμένη Κυριακή (15/10)…

Στη δήλωση της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «Είναι τιμή μου να υποδύομαι τη Μαρία Κάλλας»…

Ειδικότερα στο e-mail που απέστειλε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός μέσω της εταιρείας Fremantle (Λονδίνο) που συνεργάζεται με την Ελληνική Heretic για τα γυρίσματα του «Maria» στην Ελλάδα, αναφέρει τα εξής:

“It is an honor to play Maria. To film in Greece with a Greek cast and crew, to work together to tell her story and to be able to tap into something of the spirit and heritage of her homeland, makes it all the more special for me.”

Angelina Jolie

Σε μετάφραση στα Ελληνικά:

«Είναι τιμή μου να υποδύομαι τη Μαρία (Κάλλας). Το να κάνεις γυρίσματα στην Ελλάδα με ελληνικό καστ και συνεργείο, να δουλεύεις μαζί τους προκειμένου να αφηγηθείς την ιστορία της και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις στοιχεία από το πνεύμα και την κληρονομιά της πατρίδας της, το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα».

Αντζελίνα Τζολί

To “Maria” είναι μια παραγωγή της The Apartment (μέλος της Fremantle Company), της Fabula και της Komplizen Film. Στην Ελλάδα η ταινία είναι μια συμπαραγωγή της Heretic με Έλληνα παραγωγό τον Γιώργο Καρναβά.

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία “Maria” (“Μαρία”) αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, την οποία ξαναζεί και φαντάζεται ξανά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε διάστημα 8 εβδομάδων και μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην Ελλάδα (Ηλεία), η παραγωγή θα μεταφερθεί στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

ΗΛΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ