ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Hλείας: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών στην Δυτ. Ελλάδα – Τα εκλογικά κέντρα των εκλογών της Κυριακής (14/4)

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Hλείας: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών στην Δυτ. Ελλάδα – Τα εκλογικά κέντρα των εκλογών της Κυριακής (14/4)

«Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση» στην Αμαλιάδα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλείας, διοργανώνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 Απριλίου 2024 στις 11:30πμ στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας (Καποδιστρίου 24-πίσω από το Δικαστικό μέγαρο), την παρουσίαση του ψηφοδελτίου των προκριματικών εκλογών για την ανάδειξη των υποψηφίων  ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην περ. Δυτικής Ελλάδας.

Η παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Για μία άλλη Ευρώπη» θα γίνει από τον Βουλευτή Ηλείας, Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και Τομεάρχη Παιδείας  Διονύση Καλαματιανό.

Με χαρά σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τους 10 στόχους του προγράμματος” αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ..

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤHN KΥΡΙΑΚΗ (14 Απριλίου 2024) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.


ΩΡΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ: 08.00 ΕΩΣ 20.00

 1. Ο.Μ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ: ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ ΛΕΧΑΙΝΑ
 2. Ο.Μ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΗΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: ΚΑΠΗ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
 3. Ο.Μ. ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Τα μέλη της Ο.Μ Αρχαίας
  Ολυμπίας (λόγω της τελετής αφής της ολυμπιακής φλόγας) θα
  ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
  ΗΛΕΙΑΣ στον ΠΥΡΓΟ (Μανωλοπούλου και Γρηγορίου Ε αρ.2 Α
  όροφος)
 4. Ο.Μ. ΖΑΧΑΡΩ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΧΑΡΩΣ
 5. Ο.Μ. ΗΛΙΔΑΣ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
 6. Ο.Μ. ΠΗΝΕΙΟΥ: ΚΑΠΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
 7. Ο.Μ. ΠΥΡΓΟΥ: ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
  (Μανωλοπούλου& Γρηγ. Ε` 2-ΠΥΡΓΟΣ)
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ