Ο Πρόεδρος των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων προσκάλεσε και επίσημα την αποστολή του Δήμου Ήλιδας στη φετινή διοργάνωση στην πόλη Leon του Μεξικό

Ο Πρόεδρος των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων προσκάλεσε και επίσημα την αποστολή του Δήμου Ήλιδας στη φετινή διοργάνωση στην πόλη Leon του Μεξικό

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Παιδικών Αγώνων ICG (International Children’s Games) υποδέχτηκε στο γραφείου του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ήταν και ο πρώτος που ως δήμαρχος το 2016 άνοιξε το δρόμο της Ήλιδας, προκειμένου παιδιά ηλικία από 12 έως 15 ετών να συμμετέχουν κάθε χρόνο στην μεγαλύτερη διοργάνωση για παιδιά αυτής της ηλικίας, τα οποία εκπροσωπούν στους αγώνες τα χρώματα της χώρας και του Δήμου τους.    

Ειδικότερα, με αφορμή την επίσκεψή τους για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αμαλιάδας βρέθηκαν ο Σλοβένος πρόεδρος τω  ICG κ. Igor Topole και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Brane Crepinsek και κ. Νίκος Τζανάκος.

Αφορμή για την εκδήλωση αποτέλεσε η συμμετοχή του Δήμου μας στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες του φετινού καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Leon του Μεξικό τον Ιούλιο.

Τα μέλη της Διεθνούς Αθλητικής Οργάνωσης των «International Children’s Games» ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Ήλιδας για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, με τον κύριο Χριστοδουλόπουλο να δίνει ένα συμβολικό δώρο για κάθε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ ο πρόεδρος των ICG με τη σειρά του παρέδωσε στο Δήμαρχος Ήλιδας το επίσημο βιβλίο της διοργάνωσης.

Στη συνάντηση της Αμαλιάδας συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κα Θεώνη Γεωργοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ