Πύργος: Τα λύματα του κεντρικού αγωγού βγήκαν στο δρόμο – «Μας αγνοούν οι αρμόδιοι» λένε κάτοικοι της περιοχής (video)

Πύργος: Τα λύματα του κεντρικού αγωγού βγήκαν στο δρόμο – «Μας αγνοούν οι αρμόδιοι» λένε κάτοικοι της περιοχής (video)

Να κινηθούν νομικά για το θέμα σκέφτονται περίοικοι της οδού Αγίου Αρτεμίου

Εστία (πολύ πιθανών) μολύνσεων και όχλησης από την έντονη δυσοσμία δημιουργείται εδώ και μερικές ημέρες επί της οδού Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Αθλητικό Κέντρο της Αγία Βαρβάρας, στον Πύργο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το πιο πιθανό «σενάριο» είναι να έχει σπάσει ο αγωγός αποχέτευσης σε κάποιο σημείο με αποτέλεσμα τα λύματα να έχουν… ξεχειλίσει πάνω στο δρόμο και να δημιουργούν δυσάρεστη εικόνα εγκυμονώντας συνάμα κινδύνους για την Δημόσια Υγεία.

«Μας αγνοούν οι αρμόδιοι»

Όπως ενημέρωσαν το iliaenimerosi περίοικοι «η δυσοσμία είναι ανυπόφορη! Παράλληλα η συνεχιζόμενη ροή των λυμάτων στο δρόμο δημιουργεί συνθήκες… έλους γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας. Σε μια επιβαρυμένη εποχή από πάσης φύσεως ασθένειες και ιώσεις είναι τραγικό να συνεχίζουμε να αντικρίζουμε αυτό το θέαμα και να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις βλαβερές του συνέπειες…

Όμως είναι πιο τραγικό το γεγονός ότι απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες Υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του θέματος και η απάντηση τους ήταν “θα το κοιτάξουμε”…

Οι μέρες πέρασαν και οι αρμόδιοι ακόμα… το “κοιτάζουν”!

Εάν δεν το πράξουν όμως να είναι σίγουροι ότι κι εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε, σίγουρα πιο άμεσα, να κινηθούμε νομικά για το θέμα…».

ΗΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ