Γαστούνη: Λογοδοσία δημάρχου Πηνειού Aλέξη Kαστρινού στο Kουρβισιάνειο

Γαστούνη: Λογοδοσία δημάρχου Πηνειού Aλέξη Kαστρινού στο Kουρβισιάνειο

“Ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνης”

“Από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής μου με τα κοινά επέλεξα να χαράξω τη δική μου πορεία· μια πορεία διαυγή, ενάντια σε κάθε μορφής εξαρτήσεων και υπόγειων ζυμώσεων. Επέλεξα το δρόμο της σοβαρότητας, της ορθότητας και της συνέπειας λόγων και έργων, με πρωτεύοντα στόχο να κινούμαι πάντα στο φως και να ενεργώ με πλήρη διαφάνεια.

Σε όλη αυτήν την πορεία μου στην αυτοδιοίκηση επέλεξα συνειδητά ως ύψιστο συνομιλητή και μοναδικό κριτή μου τους πολίτες· από αυτούς αντλώ δύναμη και σε αυτούς επιστρέφω πάντα για να λογοδοτήσω, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για τα πεπραγμένα μου. 

Προς αυτή την κατεύθυνση, σας καλώ το απόγευμα της Δευτέρας (8μ.μ.) στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης, να παραβρεθείτε στη λογοδοσία μου ώστε να σας ενημερώσω αντικειμενικά και εμπεριστατωμένα για τις εξελίξεις στον Δήμο Πηνειού. Δίχως πολιτικάντικους αλαλαγμούς και κινήσεις εντυπωσιασμού, να πληροφορηθείτε με καθαρές και ντόμπρες κουβέντες, έγκυρα και με σαφήνεια, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Στις 22 Απριλίου ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνης του Δήμου Πηνειού με τους Δημότες του”.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ