Διονύσης Ψυχoγιός: «Νιώθω υπερήφανoς που εκπροσωπώ την Εθνική Ελλάδας… Στέλνω την αγάπη μου στην πόλη μου, στoν Πύργο!»

Διονύσης Ψυχoγιός: «Νιώθω υπερήφανoς που εκπροσωπώ την Εθνική Ελλάδας… Στέλνω την αγάπη μου στην πόλη μου, στoν Πύργο!»

Τι δήλωσε στο iliaenimerosi ο Πυργιώτης πρωταθλητής στην Πυγμαχία μετά την είσοδο του στους 5 καλύτερους αθλητές (86kg) της Ευρώπης.

Μια πολύ σπουδαία διάκριση κατάφερε να σημειώσει ο Πυργιώτης πρωταθλητής της Πυγμαχίας Διονύσης Ψυχογιός αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Αντιμετωπίζοντας με σθένος τον Αζέρο αντίπαλό του κατάφερε να τον κερδίσει εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στην πρώτη πεντάδα (κατηγορία 86kg) του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών στην πυγμαχία, το οποίο διεξάγεται στο Βελιγράδι από τις 15 έως τις 29 Απριλίου.

Με δήλωση του στο iliaenimerosi ο Διονύσης Ψυχογιός τόνισε τα αισθήματα υπερηφάνειας που νιώθει εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τη δυσκολία του επόμενου αγώνα χωρίς να ξεχάσει… τον Πύργο!

Πιο συγκεκραμένα ο Πυργιώτης πρωταθλητής δήλωσε ότι:

«Νιώθω υπερήφανος που εκπροσωπώ την Εθνική Ελλάδας στο ύψιστο επίπεδο όπως είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας. Νιώθω μεγάλη χαρά που η νίκη μου απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν μου εξασφάλισε την 5η θέση στην Ευρώπη, που ήταν και ο βασικός μου στόχος. Τώρα θα τα δώσω όλα στον επόμενο αγώνα απέναντι στον δεύτερο παγκοσμιονίκη από τη Λευκορωσία.

Στέλνω την αγάπη μου στην πόλη μου, στον Πύργο από το Βελιγράδι!»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΛΕΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ