Φιλαθλητικός Πύργου: Σε διεθνές τoυρνουά στην Kύπρο με την Eθνική Eλλάδας η Xαρά Bλαχαντώνη  

Φιλαθλητικός Πύργου: Σε διεθνές τoυρνουά στην Kύπρο με την Eθνική Eλλάδας η Xαρά Bλαχαντώνη  

Αγωνίστηκε για 2η φορά φορώντας την φανέλα με το εθνόσημο

Μια σημαντική εκπροσώπηση σε διεθνές τουρνουά είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε το τμήμα Μπάντμιντον του Φιλαθλητικού. Η ομάδα του Πύργου, μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Σιδηροκάστρου, έλαβε κλήση προκειμένου η αθλήτρια του Χαρά Βλαχαντώνη να μετάσχει σε διεθνές τουρνουά φορώντας το εθνόσημο.

Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για την Πυργιώτισσα Μπαντμινίστρια αλλά και μια ευόδωση των κόπων της. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως η εν λόγω αθλήτρια έχει κληθεί ξανά στο εθνικό συγκρότημα όμως η εκ νέου κλήση της δείχνει την δυναμική που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια.

Αυτή τη φορά η κλήση αφορούσε το διεθνές τουρνουά της Κύπρου με την ονομασία “Cyprus Junior 2024″ που ανήκει στην κατηγορία των Juniors Internationals και στο οποίο αγωνίζονται αθλητές από πολλές χώρες με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο (με διαγωνιζόμενους 139 αθλητές από 21 χώρες, από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για το άθλημα). Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στο κλειστό “Ευάγγελος Φλωράκης”, στη Λευκωσία.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του Μπάντμιντον στην κατηγορία U19 (στη ΦΩΤΟ, από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Σιδηρόκαστρο), Χαρά Βλαχαντώνη διακρίθηκε περισσότερο στο διπλό όπου με συμπαίκτρια την Μαρία Κασάπη από τον Δημόκριτο Κομοτηνής έφτασαν ως τις 16 του ταμπλό.

Επόμενο τουρνουά στο οποίο θα πάρει μέρος ο Φιλαθλητικός Πύργου είναι το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών και U17 στην Λιβαδειά.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ