Ξύλo στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (pics)

Ξύλo στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (pics)

Πρωτοφανές συμβάν για τα ελληνικά δεδομένα

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μέσα στη Βουλή και συγκεκριμένα ακριβώς έξω από την Ολομέλεια όταν ένας βουλευτής δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο.

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος δέχθηκε μπουνιά από τον Ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο κ. Γραμμένος δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.

Τι συνέβη

Τo περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου (άνηκε στο κόμμα Βελόπουλου) έχει κατηγορήσει τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δια του Κωνσταντίνου Χήτα, αν και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του, έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του.

Αποπέμφθηκε για 15 ημέρες από τις εργασίες της Βουλής ο Φλώρος

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, αντέδρασε στην παραπάνω βίαιη ενέργεια, προχωρώντας στην αποπομπή του κ. Φλώρου από τις εργασίες της Βουλής για 15 ημέρες, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε αίτημα για άρση της ασυλίας του.

Ενώ ο κ. Τασούλας αρχικά είπε ότι αυτή η ποινή είναι “χάδι”, εξήγησε πως προχώρησε στην συγκεκριμένη απόφαση καθώς “αυτό προβλέπει ο κανονισμός”.

“Ο Κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει την κτηνώδη συμπεριφορά για αυτό είναι επιεικής. Το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω είναι να τον απομακρύνω με τη φρουρά για 15 μέρες από τις εργασίες του Σώματος. Χάδι έναντι της χυδαιότητας!” είπε συγκεκριμένα ο κ. Τασούλας.

Ο Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών θα παραπεμφθεί επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ θα ζητηθεί και η άρση ασυλίας του για να αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες της πράξης του.

Ο διάλογος της ντροπής

Πριν ο κ. Φλώρος γρονθοκοπήσεις τον βουλευτή της Ελ. Λύσης, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και όταν οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.

Αναλυτικά διάλογος μεταξύ των δύο βουλευτών:

K. Φλώρος: Aυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.

Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι.

Κ. Φλώρος: Άντε.

Β. Γραμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@, θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιό@@@@.

ΠΗΓΗ

COPY/PASTE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ