Πυροβολισμοί με νεκρό στο Mαρούσι: Πώς έγινε η συμπλοκή

Πυροβολισμοί με νεκρό στο Mαρούσι: Πώς έγινε η συμπλοκή

Συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, από δύο παρέες, σημειώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών ερευνών.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, από δύο παρέες, λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα, επί της Λ. Κηφισίας έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές δεν έχουν να κάνουν με υπόθεση ξεκαθαρίσματος μεταξύ συμμοριών της νύχτας, καθώς κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν, αλλά για συμπλοκή ίσως για κάποια ασήμαντη αφορμή.

Η παρέα των νεαρών που βρισκόταν μέσα στο κλαμπ ήταν τουλάχιστον πέντε άτομα και πιθανόν δέχτηκαν κάποια κλήση από την αντίπαλη παρέα που ήταν τουλάχιστον τρία άτομα και βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

Αρχικά ξεκίνησε μία συμπλοκή με τα χέρια μεταξύ των εμπλεκομένων και σε κάποια στιγμή ο 26χρονος που κατέληξε νεκρόςτράβηξε όπλο αλλά δεν κατάφερε να πυροβολήσει, όπως προκύπτει, αφού αφενός κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό και αφετέρου στο σημείο εκτός του όπλου που βρέθηκε σε μία γλάστρα, δίπλα του βρέθηκε μία σφαίρα ολόκληρη και όχι κάλυκας, όπως θα έπρεπε σε περίπτωση πυροδότησης.

Πιθανόν το θύμα να προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του, αυτό να έπαθε εμπλοκή και στην προσπάθεια του να τραβήξει το κλείστρο απέβαλε την σφαίρα από την θαλάμη, ενώ άγνωστος δράστης ανάμεσα στους συμπλεκόμενους πρόλαβε και τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου κατέληξε.

Πάνω στην συμπλοκή ένας ακόμη νεαρός τραυματίστηκε από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και όχι από πυροβολισμό όπως αρχικά νόμιζαν οι γιατροί, επίσης του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και ένας ακόμη τραυματίστηκε ελαφρύτερα στην ωμοπλάτη, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο και του ζήτησε να τον πάει στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου δεν εφημέρευε και εν συνεχεία μετέβηκε και αυτός στον «Ερυθρό Σταυρό». Ειδικά ο τελευταίος μάλιστα δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Από τις Αρχές εικάζεται ότι τουλάχιστον δύο άτομα από τις δύο αντίπαλες πλευρές χρησιμοποίησαν μαχαίρια και γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν από τις Αρχές.

Το σημείο που εκτυλίχθηκε η αιματηρή συμπλοκή ήταν «τυφλό» για τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου, ωστόσο υπάρχουν κάποια ωφέλιμα πλάνα από παρακείμενες επιχειρήσεις που αναλύονται στην Ασφάλεια ώστε να δώσουν μία ενδεχομένως καλύτερη εικόνα για όσα εκτυλίχθηκαν στο σημείο.

ΠΗΓΗ

COPY/PASTE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ