Πάτρα: «Έχω τον δικό μου άγγελο στον ουρανό» – Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης διαφημίστριας

Πάτρα: «Έχω τον δικό μου άγγελο στον ουρανό» – Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης διαφημίστριας

Η 48χρονη Μαρία Καραγιάννη έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην γνωστή διαφημίστρια Μαρία Καραγιάννη την Πέμπτη (09/05), στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, στο Β’ Κοιμητήριο Πάτρας.

Η 48χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου και ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα, ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα.

 Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η εκλιπούσα ήταν μητέρα δύο παιδιών.

«Έχω τον δικό μου άγγελο στον ουρανό»

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το μήνυμα του αδερφού της 48χρονης διαφημίστριας που έβαλε τέλος στη ζωή της την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αδερφός της 48χρονης, «θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου δεν θα φύγεις ποτέ, θα έχω και εγώ έναν άγγελο στον ουρανό».

«Σε όλη σου την ζωή αγωνιζόσουνα, δούλευες περισσότερο και από άντρα! Αγωνιζόσουνα για μια καλύτερη ζωή για σένα και τα παιδιά σου! Ήσουν η αδερφή που πάντα θαύμαζα! Ήσουν αγωνίστρια, γενναία, δραστήρια! Καλό ταξίδι αδερφούλα μου, εύχομαι η Παναγία μας να σου δώσει την αγκαλιά και την αγάπη που άξιζες! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου δεν θα φύγεις ποτέ, θα έχω και εγώ έναν άγγελο στον ουρανό, τον δικό μου άγγελο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 48χρονης.

Σημειώνεται ότι η 48χρονη διαφημίστρια είχε στο παρελθόν σημαντικές συνεργασίες σε περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ τελευταία συνεργαζόταν με όμιλο μέσων ενημέρωσης.

ΠΗΓΗ

AXAIA COPY/PASTE ΕΙΔΗΣΕΙΣ