Καθοριστική η συμβολή του Δήμου Πύργου στην διοργάνωση του 44ου Ολυμπιακού Ράλι

Καθοριστική η συμβολή του Δήμου Πύργου στην διοργάνωση του 44ου Ολυμπιακού Ράλι

Θα φιλοξενηθεί για τρείς ημέρες στην Ηλεία, από την Παρασκευή 17 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Μάϊου 2024.

Πρόκειται για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που όπως επεσήμανε ο δήμαρχος κ. Στάθης Καννής κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, πρόκειται για την γιορτή των 50 ετών δράσης της ΑΟΛΑΠ στην πόλη καθώς και γενικότερα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Γιορτάζει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, η Α.Ο.Λ.Α.Π. τα 50 χρόνια δράσης της και η πόλη μας, που υποδέχεται το μεγάλο αυτό γεγονός, το οποίο έχει αγκαλιάσει όλη η Ηλεία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτού του μεγάλου γεγονότος», επεσήμανε ο κ Καννής.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νώντας Κυριαζής τόνισε ότι «Ο δήμος Πύργου συμμετέχει όπως πάντα, ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε σε λίγα χρόνια να καταφέρουμε να έχουμε μια πίστα αγώνων, που είναι το όνειρό μας ή μια δεύτερη ανάλογη αθλητική διοργάνωση στον Πύργο».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημ. Λιμενικού Ταμείου και του ΕΒΕ κ. Κώστας Νικολούτσος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ότι έχουμε καταφέρει ο Πύργος και η Ηλεία να έχουμε μια διοργάνωση 50 ετών, δείχνει με πόσο επαγγελματισμό γίνεται η συγκεκριμένη εκδήλωση. Τιμή μας που φιλοξενούμε τέτοια διοργάνωση».

Η πρόεδρος της Δ.Ε.Π. Α.Ε. ΟΤΑ κ. Έλενα Μπαγιώργου τόνισε: «Στηρίζουμε και βρισκόμαστε δίπλα στη διοργάνωση αυτού του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος. Από την Παρασκευή θα φιλοξενήσουμε στο Πάρκο Ξυστρή τον Διοικητικό και Τεχνικό έλεγχο των αγωνιστικών αυτοκινήτων, όπου καλούμε τον κόσμο να έρθει και να τα δει από κοντά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους και στην όλη διοργάνωση».

Η πρόεδρος της Δ.Ε. Πύργου κ. Αθηνά Κρεστενίτη επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλο τον κόσμο που θα έρθουν ως επισκέπτες και διαγωνιζόμενοι στην πόλη μας. Είμαστε δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στην διοργάνωση της Α.Ο.Λ.Α.Π. και να της ευχηθούμε χρόνια πολλά για τα 50 χρόνια. Καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα με ασφάλεια πάνω απ’ όλα».

Ο πρόεδρος της Α.Ο.Λ.Α.Π., Μιχάλης Αποστολόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «50 χρόνια ιστορίας, 50 χρόνια αναμνήσεων, 50 χρόνια όπου ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του για να φτάσουμε στο 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ.

Τα τελευταία 35 χρόνια υπάρχει μια σταθερή Διοίκηση, η οποία έχει αναβαθμίσει σε τέτοιο βαθμό το Ολυμπιακό Ράλλυ, που να θεωρείται, χωρίς εγωισμούς, ο κορυφαίος αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτή δεν είναι μόνο η δική μας γνώμη, αλλά των πρωταγωνιστών που είναι οι οδηγοί. Ο αγώνας φέτος έχει περισσότερα στοιχεία για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια».

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ