Πάτρα: Τι έδειξαν οι εξετάσεις της 57χρονης κομμώτριας που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

Πάτρα: Τι έδειξαν οι εξετάσεις της 57χρονης κομμώτριας που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

Δυο νοσοκομεία και ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο επισκέφθηκε η 57χρονη πριν καταλήξει

Γρίφος παραμένει ο θάνατος της γυναίκας από την Πάτρα που κατέληξε λίγες ώρες μετά την λιποαναρρόφηση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια της 57χρονης αναμένει τα στοιχεία προκειμένου να συντάξει το σχετικό πόρισμα, καθώς δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία τα οποία επισκέφτηκε το μοιραίο βράδυ.

«Της βρήκαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια»

Ο γιατρός που χειρούργησε την 57χρονη μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης την ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά.

Η γυναίκα επιστρέφει σπίτι εκεί όπου αρχίζει να πονά στα πόδια και το κεφάλι και να έχει ναυτίες.  Κοιμάται δύο ώρες, ξυπνά μέσα στη νύχτα και ζητά από την κόρη της να την πάει στο νοσοκομείο που εφημερεύει.

«Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» οι εξετάσεις αίματος που έκανε η 57χρονη έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια.

Τελικά ήταν το πρώτο καμπανάκι πως ο οργανισμός της 57χρονης πάλευε με έναν αόρατο εχθρό.

Την εξέτασε ο γιατρός που την χειρούργησε

Η γυναίκα σφαδάζει στους πόνους. Είναι ενδεικτικό πως λιποθύμησε στο ασανσέρ μέσα στα χέρια της κόρης της. Πληροφορίες θέλουν να τηλεφώνησαν μέσα στη νύχτα στον γιατρό που την χειρούργησε ο οποίος φέρεται να της είπε: «Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει».

«Στη συνέχεια την ξαναπάω σε νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο», πρόσθεσε η κόρη της μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega στην ιδιωτική κλινική την εξέτασε ο ίδιος γιατρός που την χειρούργησε το πρωί της ίδιας μέρας, ο άνθρωπος δηλαδή που της έκανε την λιποαναρρόφηση.

Λίγο πριν λάβει εξιτήριο μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα και απλά νιώθει λίγο παραπάνω πόνο από το φυσιολογικό.

Η γυναίκα φεύγει και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Όταν έφτασε στο τρίτο κατά σειρά νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της για να τη σώσουν, τη διασωλήνωσαν ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Όπως αποκάλυψε το Mega η γυναίκα υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση με τη μέθοδο vaser lipo.

ΠΗΓΗ

AXAIA COPY/PASTE ΕΙΔΗΣΕΙΣ