ΕΕΕΕΚ Πύργου: Επιτυχίες των αθλητών του στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024»

ΕΕΕΕΚ Πύργου: Επιτυχίες των αθλητών του στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024»

Οι αθλητές επέστρεψαν γεμάτοι ενθουσιασμό και πολύτιμες αναμνήσεις, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συμμετοχής σε τέτοιες διοργανώσεις

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε την εξαιρετική επίδοση των αθλητών μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024» που έλαβαν χώρα στο Λουτράκι και άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στις καρδιές των αθλητών και των συμμετεχόντων. Η ομάδα μας επέστρεψε με σημαντικές διακρίσεις, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και το ταλέντο των αθλητών μας.

Ο Γεώργιος Ν., αθλητής των Special Olympics Πύργου και μαθητής του ΕΕΕΕΚ Πύργου, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα της σφαιροβολίας. Η επίδοσή του ήταν εξαιρετική και μας γέμισε χαρά, υπερηφάνεια και μεγάλη συγκίνηση γι’ αυτή την κατάκτηση.

Ο Παναγιώτης Α., επίσης αθλητής των Special Olympics Πύργου, διακρίθηκε στον αγώνα ταχύτητας 100μ. κερδίζοντας την τέταρτη θέση, καθώς και στη σφαιροβολία όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση.  Οι προσπάθειές του και η αφοσίωσή του είναι άξιες θαυμασμού.

Οι αθλητές μας προετοιμάστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή και εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής του ΕΕΕΕΚ Πύργου, κ. Γεώργιου Τσακούμη. Η αφοσίωση και η επαγγελματικότητα του κ. Τσακούμη συνέβαλαν καθοριστικά στις επιτυχίες των αθλητών μας. Αρχηγός της αποστολής στους αγώνες ήταν η εκπαιδευτικός του ΕΕΕΕΚ Πύργου, κ. Χρηστίνα Ηλιάδου, η οποία με την υποστήριξή της βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή της συμμετοχής μας. Τον συντονισμό των Special Olympics Πύργου είχε η κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, η οποία με την άοκνη προσπάθειά της συνέβαλε στην επιτυχή πορεία της ομάδας μας.

Η αποστολή των Special Olympics Πύργου μας έκανε για ακόμα μια φορά υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλεται από όλους τους εμπλεκόμενους.

Η διοργάνωση των Special Olympics «Λουτράκι 2024» ήταν για ακόμη μια χρονιά άψογη, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία και σημαντικά οφέλη στους αθλητές, ενώ η άριστη φιλοξενία στο Sport Camp Λουτρακίου δημιούργησε ένα περιβάλλον ιδανικό για αθλητικές επιδόσεις και ψυχαγωγία.  H φετινή συμμετοχή αθλητών από την Κύπρο, την Ουκρανία και την Αυστρία πρόσθεσε μια διεθνή διάσταση στους αγώνες, εμπλουτίζοντας την εμπειρία όλων των συμμετεχόντων. Η πολυπολιτισμική αυτή συνάντηση προσέφερε στους αθλητές μας τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με αθλητές από διαφορετικές χώρες, ενισχύοντας έτσι το πνεύμα της παγκόσμιας κοινότητας και της αλληλεγγύης. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο, να βιώσουν τον ενθουσιασμό των αγώνων και να μοιραστούν τη χαρά της συμμετοχής με συναθλητές από διαφορετικές κουλτούρες.

Οι αθλητές μας επέστρεψαν γεμάτοι ενθουσιασμό και πολύτιμες αναμνήσεις, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συμμετοχής σε τέτοιες διοργανώσεις. Η εμπειρία αυτή θα τους συνοδεύει για πάντα, ενισχύοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τη ζωή.

Για όλους αυτούς τους σημαντικούς λόγους, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2024»: τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas Πρέσβη ε.τ. Διονύσιο Κοδέλλα, την Εθνική Διευθύντρια των Special Olympics Hellas κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου, τον Διευθυντή Αθλημάτων και Αναπτυξιακού Προγράμματος, κ. Βασίλη Κασιμάτη καθώς και όλους τους συντελεστές και εθελοντές των Special Olympics που συνέβαλαν στην άρτια αυτή διοργάνωση.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Δημήτριο Μιαούλη, πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ταξί Πύργου «Ολυμπιακή Ένωση» που μερίμνησε για τη χορηγία της μετακίνησης της αποστολής μας στο Λουτράκι.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση και συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024» και όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών μας. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι με επιμονή, υποστήριξη και αγάπη, μπορούν να επιτύχουν το αδύνατο. Οι επιτυχίες τους είναι η απόδειξη ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κάθε στόχος μπορεί να επιτευχθεί!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ