Φιλαθλητικός Πύργου: Διακρίσεις Διαμαντόπουλου – Τσόκου σε Tρίπολη και Iωάννινα  

Φιλαθλητικός Πύργου: Διακρίσεις Διαμαντόπουλου – Τσόκου σε Tρίπολη και Iωάννινα  

Το τμήμα Ποδηλασίας του συλλόγου κάνει αισθητή την παρουσία του στους αγώνες που συμμετέχει

Σημαντικές αγωνιστικές παρουσίες και διακρίσεις είχαμε τα δύο περασμένα Σαββατοκύριακα για το ποδηλατικό τμήμα του Φιλαθλητικού Πύργου. Ένα σωματείο που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και χωρίς μεταγραφές καταφέρνει να συμμετέχει σε διοργανώσεις και -παρότι δεν συγκαταλέγεται στα δυνατά σωματεία στον ελληνικό χώρο- να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναγιώτης Τσόκος (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ), ποδηλάτης του Φιλαθλητικού,  αγωνίστηκε στον διήμερο αγώνα που διοργάνωσε ο ΠΑΣ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ με την επωνυμία “ΓΥΡΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ”. Το Σάββατο διεξήχθη το “ΖΑΓΟΡΙ ΤIME TRIAL” αγώνας ατομικής χρονομέτρησης όπου ο αθλητής του Φιλαθλητικού ήταν στο βάθρο των νικητών παίρνοντας την 6η θέση με καλό σχετικά χρόνο. Την Κυριακή στο Criterium που διοργανώθηκε (αγώνας circuit) κατετάγη 7ος κάνοντας απλά μια καλή εμφάνιση.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Φιλαθλητικός εκπροσωπήθηκε και συμμετείχε στο Γύρο Τρίπολης με 2 αθλητές. Το Σάββατο ο Παναγιώτης Τσόκος αψηφώντας την βροχή και τις δυσμενείς συνθήκες μετείχε στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθη περιμετρικά της λίμνης Τάκα κάνοντας εξαιρετικό χρόνο που όμως δεν ήταν αρκετός να του δώσει την διάκριση. Την Κυριακή στον αγώνα αντοχής 70 περίπου χιλιομέτρων στις περιοχές γύρω από την Τρίπολη, μετείχε ο Νίκος Διαμαντόπουλος (ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ) κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση για το επίπεδο προετοιμασίας του και καταφέρνοντας πολύ καλό πλασάρισμα στην μέση περίπου της τελικής κατάταξης και στην 12η θέση της κατηγορίας των Μαστερς Α όπου μετέχει.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ