Πανικό της NΔ βλέπουν στην Kουμουνδούρου με παράλληλη τάση ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ

Πανικό της NΔ βλέπουν στην Kουμουνδούρου με παράλληλη τάση ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ

Τι βλέπουν στην Κουμουνδούρου από τις δημοσκοπήσεις και τι ερμηνεύουν για τις κυβερνητικές κινήσεις

Απόρροια πανικού που έχει κυριεύσει τη Νέα Δημοκρατία βλέπουν τα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου αποδίδοντας εκεί «την κινδυνολογία και τη λάσπη», που δέχονται, όπως υποστηρίζουν, από κυβερνητικούς παράγοντες.

Από την Κουμουνδούρου -επικαλούμενοι τις δημοσκοπήσεις- σημειώνουν ότι το κυβερνών κόμμα δεν έχει κλειδώσει τον στόχο του 33%.

Αντιθέτως, υποστηρίζουν στελέχη της Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δείχνει σταθερή τάση ανόδου, ενώ υπερτερεί συντριπτικά στις νέες ηλικίες καθώς και στη μεγάλη δεξαμενή των πολιτών που είχαν απογοητευτεί από την πολιτική.

Εκτιμούν ότι δικαιώνεται η στρατηγική του για την όσο πιο ευρεία απεύθυνση του Στέφανου Κασσελάκη σε όλα τα κοινά που αποτελούν τις συνιστώσες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

«Τόσο μένος και τόση κινδυνολογία, δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη ΝΔ και κάτι πάει πολύ καλά στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίαζαν χαρακτηριστικά κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Παράλληλα τονίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσωπικά ο Στέφανος Κασσελάκης δέχονται σφοδρές επιθέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ καταλογίζουν στη ΝΔ «τοξικότητα» στο πολιτικό σκηνικό.

Οι αιχμές στο τελευταίο δεκαήμερο των ευρωεκλογών

Με δέκα μέρες να απομένουν για την κάλπη των ευρωεκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχουν θέσει έξι βασικούς πυλώνες για να «με τη συνισταμένη τους να εδράζεται στην πρόσκληση – πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για πάταξη της αλαζονείας από την πλευρά της κυβέρνησης».

Συγκεκριμένα, θέτουν ως αιχμές την «αντιμετώπιση της ακρίβειας με κοστολογημένο πρόγραμμα υπέρ της κοινωνίας, την ενίσχυση των μικρομεσαίων, τη διαρκής μάχη για τη συγκάλυψη των Τεμπών, τη σύγκρουση με τα ολιγοπώλια στην ενέργεια και τις τράπεζες, την αναχαίτιση της «νομιμοποιημένης» κρατικής διαφθοράς και την υπεράσπιση του κράτους Δικαίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στρεφόμενος ενάντια στην «αλαζονεία του 41%» και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε χθεσινή ανάρτηση – βίντεο που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάλεσε τους πολίτες να σπάσουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου την αλαζονεία. «Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες, όχι Λουδοβίκοι», υπογράμμισε.

Παράλληλα στο βίντεο υπογράμμισε στους πολίτες ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι «η τελευταία ευκαιρία για να τους στείλετε το μήνυμα: Ξεκαβαλήστε το καλάμι» καθώς οι επόμενες εκλογές είναι το 2027. Αυτό το μήνυμα εκτιμάται πως κατευθύνεται προς όσους σκέφτονται ακόμη το αν θα ψηφίσουν ή θα απόσχουν.

ΠΗΓΗ

COPY/PASTE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 ΠΟΛΙΤΙΚΗ