Πανελλαδικές 2024: Αυτά είναι τα σημερινά θέματα που έπεσαν στα ΓΕΛ και οι απαντήσεις

Πανελλαδικές 2024: Αυτά είναι τα σημερινά θέματα που έπεσαν στα ΓΕΛ και οι απαντήσεις

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών, Μαθηματικών και Βιολογίας

Με τα μαθήματα προσανατολισμού συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Τα θέματα

Δείτε τα σημερινά θέματα των Αρχαίων Ελληνικών ΕΔΩ

Δείτε τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών ΕΔΩ

Δείτε τα σημερινά θέματα της Βιολογίας ΕΔΩ

Οι απαντήσεις

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων των Αρχαίων Ελληνικών ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων των Μαθηματικών ΕΔΩ

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων της Βιολογίας ΕΔΩ

Τι ώρα προσέρχονται οι μαθητές στα εξεταστικά κέντρα

Η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.

Εν τω μεταξύ, χθες Δευτέρα (03/06) ξεκίνησαν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια της επικράτειας. Οι εξετάσεις, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, θα ολοκληρωθούν στις 17 Ιουνίου 2024.

ΠΗΓΗ

COPY/PASTE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ