«Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» απόψε (27/06) στην Aμαλιάδα

«Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» απόψε (27/06) στην Aμαλιάδα

Με μία δωρεάν παιδική παράσταση το βράδυ της Πέμπτης (27/06) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκινάει το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι για το Δήμο Ήλιδας.

Με μία παιδική παράσταση με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό της Αμαλιάδας ξεκινάει στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024, το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμο Ήλιδας.

Ειδικότερα, στο μαγικό χώρο της αυλής του Τατανείου, στην πλατεία Καλίτσα, θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την παράσταση να είναι ενταγμένη στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις εν όψει του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

«Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» αφορά στην ιστορία ενός μικρού ψαριού που ζει στον βυθό του ωκεανού και θέλει να κάνει ένα ταξίδι για να εξερευνήσει ένα νησάκι που έχει ονειρευτεί. Σε όλο της το ταξίδι η Ραλλού θα έχει κοντά της τον Ντούντου, τον «φύλακα άγγελό της», που θα σταθεί δίπλα της και θα τη βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Η Ραλλού μέσα από τις περιπέτειες του ταξιδιού της, θα γνωρίσει τις δυνάμεις της και θα ανακαλύψει τελικά τι είναι αυτό που έχει σημασία για αυτήν!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

Η ζωή είναι το μέγιστο προσωπικό ταξίδι του κάθε ανθρώπου. Κάποιοι επιλέγουν να τη ζουν με όνειρο, άλλοι απλά να τη ζουν στο παρόν της, άλλοι κυνηγάνε κάτι άπιαστο, άλλοι θέλουν να πιάσουν το χέρι κάποιου για να περπατήσουν παρέα και άλλοι θέλουν όλα τα παραπάνω μαζί.

Στο τέλος αυτό που είναι ίδιο για όλους, είναι η επιθυμία και η βαθιά μας ανάγκη να ανακαλύψουμε τον προορισμό μας. Τι είναι τελικά σημαντικό για την ύπαρξη μας, τι μένει τελικά από όλο αυτό το μεγάλο ταξίδι που λέγεται Ζωή;

Η Φρατζέσκα Πολλάτου ως μικρή Ραλλού θα ταξιδέψει για να γνωρίσει καινούργια πράγματα, θα βρει δυσκολίες, θα παλέψει για τα όνειρά της και θα επιστρέψει πιο δυνατή γνωρίζοντας τον εαυτόν της.

Η Κατερίνα Τασσύ ως Ντούντου θα την βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι. Οι μικροί θεατές μέσω των τραγουδιών, της κίνησης και του χορού θα γνωρίσουν τη θετική ενέργεια και ευεργεσία του θεάτρου και η φαντασία τους θα καλπάσει.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟ