Σινεμά ο Σταθμός: Για πρώτη φορά στην Aρχαία Ολυμπία!

Σινεμά ο Σταθμός: Για πρώτη φορά στην Aρχαία Ολυμπία!

Με δωρεάν είσοδο για το κοινό!

Ο  Σταθμός του ΟΣΕ στην Αρχαία Ολυμπία μετατρέπεται για ένα βράδυ, την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 21.00, σε θερινό κινηματογράφο,σε μια πολιτιστική δράση  που πραγματοποιείται Πανελληνίως για  4η χρονιά φέτος με τίτλο «Σινεμά ο Σταθμός», σε μια διαδρομή που ξεκινά από την Αρχαία Ολυμπία.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Αρχαίας Ολυμπίας αποτελεί την νέα επιλογή της δράσης αυτής και το σημείο έναρξης της φετινής διαδρομής, όπου οι παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί ανοίγουν για μία βραδιά και γίνονται θερινά σινεμά, για να προβάλλουν βραβευμένες ταινίες του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου.

Η διαδρομή θα συνεχίσει στις πόλεις Καρδίτσα και Τρίπολη.

Στον Σταθμός ΟΣΕ στην Αρχαία Ολυμπία, ο οποίος αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό στολίδι και παραμένει από τους ωραιότερους του Δικτύου Πελοποννήσου, θα προβληθεί η ταινία του Δημήτρη Μπαβέλλα «Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ», τηνΤετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 21.00, με ελεύθερη είσοδο.

Την προβολή θα χαιρετήσει ο σκηνοθέτης.  

«Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» είναι μία πανκ – ρέγκε Οδύσσεια, όπως έχει χαρακτηριστεί! Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τάλιν και είχε επίσημη συμμετοχή στο Σαράγεβο.

Παίζουν οι ηθοποιοί, Μάκης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, Υβόννη Μαλτέζου.

Σημειώνεται ότι η πολιτιστική δράση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με την υποστήριξη του ΟΣΕ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ