6η ΥΠΕ: Αναβαθμίζονται τα Κέντρα Υγείας Ανδρίτσαινας και Κρεστένων

6η ΥΠΕ: Αναβαθμίζονται τα Κέντρα Υγείας Ανδρίτσαινας και Κρεστένων

Η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση τους υπεγράφη την Τρίτη (02/07) στο Υπουργείου Υγείας.

Η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Κρανιδίου, Ανδρίτσαινας, Κρεστένων και Φιλιατρών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείου Υγείας.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Τ.Ε.Β.Ε.», παρουσία στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ που απαρτίζουν τις αρμόδιες ομάδες έργων. Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται σε 5,57 εκατ. ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Τους διαγωνισμούς για τα έργα ωρίμασε και διενήργησε η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ, με αναθέτουσα αρχή την 6η Υγειονομική Περιφέρεια του Υπουργείου Υγείας.

Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και υπάγεται στους ειδικούς όρους εκτέλεσης των Δράσεων και Έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

ΠΗΓΗ

COPY/PASTE ΥΓΕΙΑ