Φιλαθλητικός Πύργου: Σε Καμπ στην Χαλκιδική 9 αθλητές του

Φιλαθλητικός Πύργου: Σε Καμπ στην Χαλκιδική 9 αθλητές του

Ομάδα από τα καλύτερα παιδιά του τμήματος Μπάντμιντον του συλλόγου βρίσκεται σε διεθνές κάμπ που διεξάγεται στην περιοχή.

Μπορεί το τμήμα Μπάντμιντον του Φιλαθλητικού Πύργου να σταμάτησε επίσημα τις προπονήσεις του κάποια παιδιά όμως συνεχίζουν τις δραστηριότητες με το αγαπημένο τους άθλημα και μέσα στην περίοδο των διακοπών.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να μπορέσουν να διατηρηθούν ενεργοί και να μειώσουν το διάστημα απραξίας ως την επανέναρξη των προπονήσεων στον σύλλογο.

Με αυτό το σκεπτικό μία ομάδα από τα καλύτερα παιδιά του συλλόγου αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε διεθνές κάμπ που διεξάγεται στην περιοχή της Χαλκιδικής στις εγκαταστάσεις την κατασκήνωσης Yuppi, όπου με αρχιπροπονητή τον Σέρβο προπονητή Blagovest Georgiev Kisyov και την συνεργατιδά του Marija Bulatovic αλλά και άλλους προπονητές και έμπειρους αθλητές από τον ελληνικό χώρο, θα παρακολουθήσουν 7ήμερο πρόγραμμα διπλών προπονήσεων μαζί με άλλα παιδιά από την Βόρεια κυρίως Ελλάδα.

Στο κάμπ που διεξάγεται απο τις 29 Ιουνίου και θα τελειώσει στις 6 Ιουλίου 2024 μετέχουν οι: ΦΩΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΣΑΚΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ, ΤΙΤΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ, ΧΑΡΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ.

Να σημειωθεί ότι στο καμπ μετέχουν και  ξένοι αθλητές, Κροάτες και Σέρβοι.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ