Μεσσηνία: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά στη Στούπα

Μεσσηνία: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά στη Στούπα

Το κατάστημα υπέστη μικρές υλικές ζημιές – Έρευνες από την Αστυνομία

Αναστάτωση δημιουργήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/07/24) στην Στούπα του δήμου δυτικής Μάνης, από έκρηξη σε «Beach Bar» στην παραλία της Καλογριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το κατάστημα με την επωνυμία «LVK», ιδιοκτησίας του συζύγου της Ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά, Λούη Καραμάνου. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στο κατάστημα. Στην περιοχή βρέθηκαν από νωρίς το πρωί αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας, για να συλλέξουν στοιχεία με σκοπό να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους δράστες.

Η Φανή Χαλκιά, μιλώντας στο protothema.gr, είπε: «Τα ξημερώματα , όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού μου, ένας άνδρας με ένα μηχανάκι σταμάτησε έξω από το μαγαζί και τοποθέτησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο. Το μαγαζί είναι του άντρα μου κι εγώ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα , στο πλευρό του διότι αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται. Δεν μπορώ να καταλάβω, ποιος είναι αυτός που δημιουργεί τόσο σοβαρά προβλήματα σε μια γυναίκα η οποία παλεύει να κρατήσει και το μαγαζί και να σταθεί στο πρόβλημα υγείας του άντρα της. Δεν έχουμε διαφορές με κανέναν. Εν τω μεταξύ τον περασμένο Απρίλιο, πάλι ένας άνδρας με fullface μάσκα είχε τοποθετήσει 5 στουπιά με φωτιά στην είσοδο του μαγαζιού και μου είχε κάψει το μαγαζί, τότε. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο άτομο που τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό σήμερα τα ξημερώματα γιατί τότε η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να τον βρει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει κι ευτυχώς που δεν πήραν φωτιά τα γκάζια που έχω μέσα στο μαγαζί γιατί εκεί θα θρηνούσαμε άτομα».

ΠΗΓΗ

COPY/PASTE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ