Πύργος: Απεβίωσε ο πρ. πρόεδρος του Iατρικού Συλλόγου Πύργου-Oλυμπίας Nίκος Kατσαρός

Πύργος: Απεβίωσε ο πρ. πρόεδρος του Iατρικού Συλλόγου Πύργου-Oλυμπίας Nίκος Kατσαρός

Δυσάρεστο νέο που γέμισε θλίψη την τοπική κοινωνία και τον Ιατρικό κόσμο

Αργά χθες (Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024) τη νύχτα έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ιατρός-ακτινοδιαγνώστης Νίκος Κατσαρός, σε ηλικία 67 ετών.

Ο εκλιπών αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας χωρίς όμως να καταφέρει να μείνει στη ζωή…

Ο Νίκος Κατσαρός, με καταγωγή από την Κέρκυρα,  ήταν ένας από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους-ιατρούς της περιοχής ενώ είχε θητεύσει και πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, μέλος του οποίου ήταν και στο τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Πανάξιος επιστήμονας, ενεργός πολίτης (στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Πύργου), με εύστοχες και καίριες παρεμβάσεις στο Δημόσιο διάλογο σε θέματα που άπτονταν του ιατρικού-υγειονομικού ενδιαφέροντος, εύχαρος άνθρωπος, ο Νίκος Κατσαρός με την απουσία του δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία.

«Καλό σου Ταξίδι στην αιωνιότητα  αγαπητέ συνάδελφε  Νίκο»

Το Δ.Σ.  του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας  συνήλθε  εκτάκτως χθες μετά  την απροσδόκητη και θλιβερή είδηση   του θανάτου  του τέως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας  και μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου  Νίκου Κατσαρού.

Το ψήφισμα του Ι.Σ. Ηλείας αναφέρει: «Υπήρξε ενεργό και εκλεκτό μέλος του Συλλόγου μας αλλά  και της κοινωνίας μας, με μεγάλη επιστημονική και κοινωνική προσφορά για συνολικά 27  χρόνια,  προσφέροντας   τις  ιατρικές  του  υπηρεσίες ως Ακτινοδιαγνώστης   αρχικά  στο Διαγνωστικό εργαστήριο «ΓΑΛΗΝΟΣ»,  μετά στην Κλινική «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»   και στην συνέχεια στο ιδιωτικό Ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριό του.  Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε ευσυνείδητα,  με αφοσίωση και επιτυχία την ιατρική επιστήμη,  παράλληλα συμμετείχε με σθένος και αγάπη στα κοινά του Συλλόγου μας  εκλεγείς κατ΄επανάληψη στο Δ.Σ.  καταλαμβάνοντας και την θέση του Προέδρου  για πέντε (5) συνολικά έτη, του Αντιπροέδρου  για δύο (2) έτη όπως και του εκπροσώπου του Συλλόγου μας  στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο επί σειρά ετών.

Το Δ.Σ. αποφάσισε  ομόφωνα τα κάτωθι:

1)Να παραστεί  σύσσωμο το   Δ.Σ.   στη νεκρώσιμη   ακολουθία

2)Να εκφράσει  και δημόσια  τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια  στην οικογένεια  του   εκλιπόντος

3)Nα κατατεθεί στεφάνι  στη μνήμη του καθώς και χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα

4)Να  δημοσιευθεί  το παρόν  ψήφισμα  στον τοπικό  τύπο

5)Να επιδοθεί  το παρόν  ψήφισμα   στην οικογένειά του

Ο  Πρόεδρος,  τα μέλη  του  Δ.Σ.  του  Ιατρικού  Συλλόγου Ηλείας  αλλά και όλα  τα μέλη του Συλλόγου,   απευθύνουν  τα  θερμά τους  συλλυπητήρια  στην οικογένεια  του αγαπητού  ιατρού, συναδέλφου και φίλου μας  και   διαβεβαιώνουν  ότι η μνήμη του  θα παραμείνει  ζωντανή  σε όλους μας».

Η κηδεία του Νίκου Κατσαρού θα τελεστεί την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024, στις 4:30 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πύργου.

Το Iliaenimerosi εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΗΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ