Προσλήψεις: 9 θέσεις συμβασιούχων στο δήμο Πύργου

Προσλήψεις: 9 θέσεις συμβασιούχων στο δήμο Πύργου

Διάρκειας οκτώ (8) μηνών

Ο δήμος Πύργου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εννέα (9) ατόμων, διάρκειας οκτώ (8) μηνών λόγω συνέχισης των αναγκών που προέκυψαν από τις εκτεταμένες ζημιές της δασικής πυρκαγιάς της 05-07-2022 στην Σ.Κ. Κορυφής της Δ.Ε. Ιάρδανου του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχει υποστεί η κοινότητα σε υποδομές, κατοικίες κι επιχειρήσεις, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση, η φύλαξη και η αποκατάστασή τους.

Η λίστα με τις ειδικότητες:

  • ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΔΕ Οδηγοί
  • ΔΕ Χειριστές μηχανημάτων έργου με άδεια άσκησης επαγγέλματος χειριστή εκσκαφέα – φορτωτή τύπου ( JCB)
  • ΔΕ Τεχνικοί Γεωργίας – Κτηνοτροφίας /ΔΕ Οδηγών Χειριστών Γεωργικών Μηχανημάτων
  • ΥΕ Δασεργατών / ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας

Οι προσλήψεις αφορούν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (protokolo@1489.syzefxis.gov.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πύργου, Πατρών και Σάκη Πετροπούλου, Σ.Κ. 27131, Πύργος Ηλείας, απευθύνοντάς την στο Σμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας (τηλ. επικοινωνίας: 26213 62655).

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει κατά την ηλεκτρονική υποβολή να υποβάλλονται σε ένα μόνο αρχείο, για την αποφυγή πιθανόν λαθών κατά την εκτύπωση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ