Πύργος: Non stop party με τον Κωστή Μαραβέγια live και φινάλε με τραγούδι… αποκλειστικό και πανηγυρτζίδικο! (εικόνες + βίντεο)

Πύργος: Non stop party με τον Κωστή Μαραβέγια live και φινάλε με τραγούδι… αποκλειστικό και πανηγυρτζίδικο! (εικόνες + βίντεο)

Δυνατή εμφάνιση μπροστά σε πολύ κόσμο από τον δημοφιλή performer και τραγουδιστή.

Σε μια γιορτή που θύμιζε καλοκαιρινό party με φίλους που τραγούδησαν και λικνίστηκαν στο μουσικό ρυθμό του αγαπημένου καλλιτέχνη, μετέτρεψε την κεντρική πλατεία Πύργου το βράδυ της Πέμπτης (13/07), ο (πραγματικά) μοναδικός Κωστής Μαραβέγιας!

Μια συναυλία που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (απεύθυνε χαιρετισμός ο θεσμικός της εκπρόσωπος κ. Κοροβέσης), μεταφέροντας την «Φλόγα Πολιτισμού 2023», στο κέντρο της Αγοράς του Πύργου. Ένα μουσικό event που συγκέντρωσε εκατοντάδες κόσμου, νεανικής -ως επί το πλείστον- ηλικίας!

Με πάθος και ζωντάνια επί σκηνής, ο Κωστής Μαραβέγιας και με την θετική του ενέργεια και το αστείρευτο χιούμορ (με τον “απαραίτητο” αυτοσαρκασμό), έδειξε για μια ακόμα φορά στην περιοχή μας πως ξέρει να πραγματοποιεί «ενέσεις» ξεγνοιασιάς, κάτι που έπραξε και το βράδυ της Πέμπτης στον Πύργο με το κοινό να συμμετέχει και να θερμοχειροκροτεί τον performer!

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μεγάλα κέφια, έμεινε πάνω στη σκηνή για πάνω από δύο ώρες ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, παλιά (όπως το «Λόλα, «Που να βρω κάποια να σου μοιάζει», «Πες μου μια λέξη», «Δεν ζητάω πολλά» «Φίλα με ακόμα», κ.α.) και καινούργια… μάλιστα η συναυλία «έκλεισε» με το τραγούδι που ερμηνεύει στη νέα ταινία του Βασίλη Κεκάτου («Our wildest days»), τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη παραλία της Σπιάτζας και στον Πύργο

Δείτε σε βίντεο (2 αποσπάσματα) το τραγούδι (θυμίζει πανηγύρι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στη σκηνή που θα ακούγεται στην ταινία, διαδραματίζεται γαμήλιο γλέντι):

ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ