HELP PYRGOS: Διαδικτυακή εκστρατεία για τη συγκέντρωση 5.000 υπογραφών για το… comeback των Σχολών Γ`/θμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο!

HELP PYRGOS: Διαδικτυακή εκστρατεία για τη συγκέντρωση 5.000 υπογραφών για το… comeback των Σχολών Γ`/θμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο!

Μια πρωτοβουλία του Πύργιου επιχειρηματία Παναγιώτη Σταματόπουλου

Ξεχωριστή είναι η πρωτοβουλία που ανέλαβε και «τρέχει» διαδικτυακά τις τελευταίες δυο ημέρες ο Πύργιος επιχειρηματίας Παναγιώτης Σταματόπουλος (ΦΩΤΟ).

Μια πρωτοβουλία που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης -μέσω συγκέντρωσης υπογραφών- για την επιστροφή των Σχολών Γ`/θμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο!

Όπως αναφέρεται στο σημείωμα της καμπάνιας:

«Χωρίς κομματικές και παραταξιακες διακρίσεις η κίνηση μας αυτή ήδη μετά από 1 ημέρα έχει μαζέψει 1.200 διαδικτυακές υπογραφές (Σ.Σ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000). Ζητάμε από όλους τους φορείς να γίνουν αρωγοί της προσπάθειάς μας, να σταθούν δίπλα μας και μέσα από την συσπείρωση όλων μας να επιτευχθεί ο σκοπός μας.

Το HELP PYRGOS είναι μια νομική οντότητα Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας που θα συστρατεύσει μια ομάδα ανθρώπων που θα ηγηθούν της επιστροφής σχολών στην πόλη μας.

Δεν έχουμε καμία πολιτική σκοπιμότητα και ζητάω την στήριξη και βοήθεια σας. Ευχαριστώ».

Υπογράψτε κι εσείς κάνοντας κλικ στο παρακάτω λινκ:

http://www.dimoskopisi.online/psietaphiiotasigmamualphataualpha-piomicronlambdaiotatauomeganu.html?fbclid=IwAR2ZhYWMh7su3azAlLrN2pIkssPS1uZnSHIJqGVAg9nA9Zdxzl51Xlp5_ZU

ΗΛΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ