«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»: Η Μαριάνθη Παπαστασινού υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»: Η Μαριάνθη Παπαστασινού υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Η Μαριάνθη Παπαστασινού είναι υπάλληλος στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Δυτικής Ελλάδας και υπηρετεί στο Υποθηκοφυλακείο Πύργου εδώ και 30 χρόνια

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»  συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Μαριάνθη Παπαστασινού.

Η Μαριάνθη Παπαστασινού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαρβάσαινα και κατοικεί στον Πύργο. Είναι δημόσιος υπάλληλος στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Δυτικής Ελλάδας και υπηρετεί στο Υποθηκοφυλακείο Πύργου εδώ και 30 χρόνια, πάντα κοντά στους συμπολίτες της, σε μια νευραλγική θέση με απόλυτα κοινωνικό πρόσημο, προασπίζοντας με αυταπάρνηση και εξυπηρετώντας τις ανάγκες των Ηλείων πολιτών και όχι μόνο, στην διαχείριση των περιουσιακών του δικαιωμάτων και βεβαίως θα συνεχίσει να είναι παρούσα στο ίδιο πόστο και για μια ακόμη 10ετία. Υπήρξε από τους πρωτεργάτες στον μακρύ και δίκαιο αγώνα εμμισθοποίησης του Υποθηκοφυλακείου Πύργου- μετά το κλείσιμό του και την απόλυση των υπαλλήλων.

Είναι ενεργός πολίτης με θέση και άποψη και έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με πολιτικά γραφεία της Ηλείας, αποκομίζοντας μια μεγάλη εμπειρία στα τοπικά πράγματα. Στη σφαίρα του ενδιαφέροντός της είναι και ο αθλητισμός, καθώς υπήρξε από τους «μπροστάρηδες» της πρωτοβουλίας επανίδρυσης της γυναικείας ομάδας του Πανηλειακού και στην άνοδο κατηγορίας αυτής, κατακτώντας το πρωτάθλημα, πάντα με τη βοήθεια και την στήριξη των επαγγελματιών και πολιτών της πόλης μας. Όπως επίσης υπήρξε και μέλος της διοίκησης της Α.Ο Λετρίνων Πύργου.

Η ίδια δηλώνει: «Μετά από ώριμη σκέψη, αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση του κ. Τάκη Αντωνακόπουλου, για να συμπορευτώ με την παράταξή του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Βασικό κριτήριο για την απόφασή μου αυτή, ήταν η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που έχω στο πρόσωπό του από τα πολλά χρόνια της γνωριμίας μας. Ήταν παρών σε οτιδήποτε χρειάστηκε η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού, ακόμη και σε σοβαρό χειρουργείο που έγινε στην Αθήνα. Ο Τάκης Αντωνακόπουλος είναι ένας άνθρωπος μαχόμενος, εργατικός, με ήθος και όραμα, που στάθηκε στο πλευρό των αδύναμων και απολυμένων υπαλλήλων όταν όλοι οι «ισχυροί» – πολλοί από αυτούς διεκδικούν σήμερα την ψήφος σας – στάθηκαν απέναντι και με τις πράξεις τους προσπάθησαν να ισοπεδώσουν τους αδύναμους στο όνομα των ισχυρών. Θέλει να δοκιμαστεί για άλλη μια φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει στους συμπολίτες μας, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που ζει δίπλα μας. Όπως επίσης να διορθώσει λάθη και παραλείψεις που έγιναν. Έχουμε τον ίδιο αξιακό κώδικα και έναν και μοναδικό σκοπό, την κοινωνική προσφορά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Πύργου. θα είμαι λοιπόν στο πλευρό του, συμπορευόμενη με την παράταξη «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο».

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΟΛΙΤΙΚΗ