Γιάννης Κότσιρας – Μίλτος Πασχαλίδης live στην Αρχαία Ολυμπία (θέατρο Φλόκα)

Γιάννης Κότσιρας – Μίλτος Πασχαλίδης live στην Αρχαία Ολυμπία (θέατρο Φλόκα)

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού στην Ηλεία – Δείτε πότε

Ο Γιάννης Κότσιρας μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρού Του Νότου και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Σταθμό στην φετινή περιοδεία του θα αποτελέσει και η Αρχαία Ολυμπία (θέατρο Φλόκα) και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου

Μάλιστα στην συγκεκριμένη συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή θα εμφανιστεί και ο Μίλτος Πασχαλίδης γεγονός που μεγαλώνει το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερο…

Σημειώνεται ότι ο το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου, σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία έξι χρόνια, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου .

Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ