Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας: Eνημέρωση για ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σιμόπουλου (pics)

Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας: Eνημέρωση για ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σιμόπουλου (pics)

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Το πρωινό της Πέμπτης (11/04) ήταν αφιερωμένο στο Δημοτικό Σχολείο Σιμόπουλου και στην ενημέρωση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλούς οδήγησης του ποδηλάτου, σύμφωνα με τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Την ενημέρωση έκανε τον Πρόεδρο του Συλλόγου “Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας” (και μέλος της ομάδας Ποδηλασία Βουνού Στην Ηλεία) Γιώργος Ηλιόπουλος (φωτο ΕΠΑΝΩ) που ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο διδασκόντων και την διευθύντρια του σχολείου κυρία ΞΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ , για την άψογη φιλοξενία και την άρτια τεχνική υποστήριξη της δράσης.

Επίσης ευχαριστώ πολύ τον ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟ και τον πρόεδρο κύριο Κώστα Χαβαριώτη για την πρόσκληση.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά για την προσήλωση τους, τις πολύ καλές ερωτήσεις τους, στο πλαίσιο του διαλόγου στο δεύτερο μέρος της δράσης (Συζήτηση – Απορίες – Ερωτήσεις) και την καλή τους διάθεση σε συνδυασμό με το κέφι και το χαμόγελο τους στα παιχνίδια που κάναμε στο προαύλιο χώρο του σχολείου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη άνοιξη και εννοείται θα είμαι εκεί!!!

Το ποδήλατο είναι ένας αγαπημένος φίλος που χωράει στις ζωές όλων μας, ένας φίλος που μονίμως θα μας κάνει δώρα που θα μας αρέσουν πολύ. Εμείς μία μόνο υποχρέωση έχουμε απέναντι σε έναν τέτοιο φίλο, να τον οδηγούμε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ