Πύργος: Debate μεταξύ υποψηφίων Ευρωβουλευτών στο Λάτσειο (pics)

Πύργος: Debate μεταξύ υποψηφίων Ευρωβουλευτών στο Λάτσειο (pics)

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου 2024

Με πρωτοβουλία του ηλεκτρονικού περιοδικού metarithmisi.gr και των κκ Βασίλη Μανδαράκη και Μισέλ Αμπού-Χάντμπα (δικηγόρου), κλήθηκαν τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές να καταθέσουν τις απόψεις τους για το πως θα πρέπει να διαμορφωθεί η Ευρώπη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης από τη ΝΔ, ο Γιώργος Τσίπρας από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Μανιάτης από το ΠΑΣΟΚ δέχθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα του δικηγόρου κ. Μισέλ Αμπού-Χάντμπα και του Δημοσιογράφου του site metarithmisi.gr Γιάννη Μεϊμάρογλου για το μέλλον της Ε.Ε., σε ένα debate παρουσία πολιτών.

Ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής στον χαιρετισμό του τόνισε πως τέτοιες πρωτοποριακές πρωτοβουλίες θα πρέπει αν αγκαλιάζονται γιατί ο πολίτης ενημερώνεται άμεσα για το τι πρεσβεύουν Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και πολιτικοί σχηματισμοί.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Μαρινίκι Θεοδώρου ενώ προλόγισε την εκδήλωση ο Βασίλης Μανδαράκης.

Νωρίτερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ. Καννής είχε δεχθεί τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές Γιώργο Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και Γιάννη Μανιάτη από το ΠΑΣΟΚ.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης και του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσιος Καλαματιανός καθώς επίσης ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, πρώην Δήμαρχοι εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών καθώς και απλοί πολίτες.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 ΠΟΛΙΤΙΚΗ