Γιάννης Μουρούτης: «Θα είμαι υποψήφιος με βάση τα πιστεύω μου και τις αρχές μου»

Γιάννης Μουρούτης: «Θα είμαι υποψήφιος με βάση τα πιστεύω μου και τις αρχές μου»

Με ανάρτηση του ο γνωστός αθλητικογράφος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με την παράταξη Καννή για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πύργου

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις εκλογές για τον δήμο Πύργου (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Στάθη Καννή «Μπορούμε»), ο γνωστός αθλητικογράφος Γιάννης Μουρούτης.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην ανάρτηση του:

«Τελικά…δεν έκανα πίσω!

“Ούτε βαμμένος είμαι”, αλλά και “ούτε μπλε ή πράσινα γυαλιά φοράω”.

Με βάση τα πιστεύω μου και τις αρχές μου, θεωρώ ότι πήρα την σωστή απόφαση.

Θα δοκιμάσω, ως υποψήφιος, για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές, με στόχο να προσφέρω στον τόπο που έχω μεγαλώσει και ζω.

Απλά, θέλω να τονίσω τα εξής:

Και σε αυτό το διάστημα, δεν θα αλλάξω κάτι από αυτά που με διακρίνουν ως χαρακτήρα και άνθρωπο για να «τσιμπήσω» ψήφους. Θα είμαι ο εαυτός μου, θα είμαι αληθινός.

-Όποιος γουστάρει δεν κοιτάζει χρώματα και κόμματα, βάζει το χέρι στην καρδιά και με αρωγό το μυαλό του “σταυρώνει” όποιον θεωρεί φερέγγυο και γνήσιο.

-Αυτή την στιγμή, ασχολούμαι με την οικογενειακή μου επιχείρηση, την κτηνοτροφία, συνεχίζοντας το έργο του αείμνηστου πατέρα μου.

-Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, είτε μέσα από την 15ετη παρουσία μου στην εφημερίδα “Πατρίς” κυρίως, καθώς και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης, ως αθλητικογράφος και ως πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας, θεωρώ ότι αποτέλεσε τη βάση της υποψηφιότητας μου.

Στιλ δεν θα αλλάξω. Θα λέω τη γνώμη μου με παρρησία χωρίς να σκέφτομαι μην χάσω τα όποια προνόμια. Αυτό δεν είναι υπόσχεση αλλά πραγματικότητα!

Θα είμαι υποψήφιος λοιπόν με την δημοτική παράταξη “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, δικηγόρο, Στάθη Κάννη».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΟΛΙΤΙΚΗ