«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»: Υποψήφιος με τον Τάκη Αντωνακόπουλο ο Χρήστος Ζέρβας – «Εγώ πιστεύω πως είμαι εσείς κι εσείς είμαι εγώ»…

«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»: Υποψήφιος με τον Τάκη Αντωνακόπουλο ο Χρήστος Ζέρβας – «Εγώ πιστεύω πως είμαι εσείς κι εσείς είμαι εγώ»…

Προανήγγειλε ο ίδιος την υποψηφιότητα του με μια χαρακτηριστική ανάρτηση

Γνωστός ευρύτερα στην τοπική κοινωνία και γέννημα-θρέμμα της Ανατολικής πλευράς της πόλης του Πύργου ο Χρήστος Ζέρβας θα πάρει μέρος στις εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δήμαρχου Τάκη Αντωνακόπουλου.

Ο ίδιος με μια χαρακτηριστική -εξομολογητικού χαρακτήρα- ανάρτηση έγραψε:

«Φίλος της δόξας δεν Υπήρξα ποτέ! Οι δρόμοι μας μάλλον θα είναι παράλληλοι !! Γιαυτό και την αγνοώ παντελώς!! Στο δικό μου δρόμο που μου υπέδειξαν Οι έντιμοι γονείς μου !! Αγαπημένα παιδιά της φτώχειας Και της αξιοπρέπειας Expert την αξίνα και στο τσουβάλι Ήταν αναπόφευκτο να συναντήσω ομοίους ανθρώπους Αληθινούς με ροζιασμένα χέρια και πεντακάθαρα μάτια … Που αγκαλιά χέρι χέρι γδαρθηκαμε και ματώσαμε Στα πεζοδρόμια και στις αλάνες Της Λατρεμένης μας πολης του Πύργου μας ! Ματώσαμε και ματώνουμε σε μια αέναη βιοπάλη για τα απλά και τα καθημερινά με Γνώμονα πάντα την αγάπη Το δίκιο και την ειλικρινια! Και βασικό στόχο την προσφορά στην μικρή μας κοινωνία Και στην προέκταση των ματιών μας στο μέλλον Δηλαδή στα παιδιά μας!

Όλα τα παραπάνω με έσπρωξαν να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά της μεγάλης μου αγάπης του Πύργου θέτοντας μου αλλά και θέτοντας σας παράλληλα ένα κρίσιμο ερώτημα!! Το ερώτημα είναι αν τις γνώσεις του φτωχού μου δημοτικού σχολείου μπορεί να αντισταθμίσει ο πλούτος της ανθρωπιάς … και της αγνής προθεσης !! σε αυτό σας προκαλώ να απαντήσετε σε μένα αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό αφού εγώ πιστεύω πως είμαι εσείς κι εσείς είμαι εγώ……..

Τέλος θέλω να επισημάνω πως δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο αν δεν αναγνώριζα στο έργο του Τάκη Αντωνακόπουλου το πρόσωπο του τιμονιέρη που βγάζει επιτέλους την πόλη μας από το σκοτάδι του παρελθόντος στο ξέφωτο του μέλλοντος !!!!!!!!!! Γι’ αυτό και τάσσομαι στο πλευρό του και για να απολογηθώ αν μου ζητηθεί στα παιδιά μου στα εγγόνια μου και σε όλους εσάς με καθαρή τη συνείδησή !! ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!!!».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΟΛΙΤΙΚΗ