«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Παναγιώτα Τερζοπούλου-Πανταζοπούλου, Νίκος Νικολόπουλος, Κωνσταντίνα (Ντίνα) Γεωργοπούλου, Έλενα Βασιλοπούλου

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τέσσερα νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.

Πρόκειται για τους: Παναγιώτα Τερζοπούλου-Πανταζοπούλου–Απόφοιτος Σχολής Πληροφορικής/Ιδιωτική Υπάλληλος, Νίκο Νικολόπουλο– Ιδιωτικό υπάλληλο, Ντίνα Γεωργοπούλου- Ιδιωτική Υπάλληλος, Έλενα Βασιλοπούλου –  Ιδιωτική υπάλληλος/Απόφοιτος ΕΚΠΑ Γαλλική γλώσσα και Φιλολογία.

Παναγιώτα Τερζοπούλου-Πανταζοπούλου –Απόφοιτος Σχολής Πληροφορικής/Ιδιωτική Υπάλληλος

Η κ. Παναγιώτα Τερζοπούλου-Πανταζοπούλου είναι ιδιωτική υπάλληλος και διαμένει στην δ.κ. Κολιρίου. Είναι απόφοιτος Σχολής Πληροφορικής. Παντρεμένη με τον Νίκο Πανταζόπουλο και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Ενεργό και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά σε τοπικό επίπεδο. Επιπλέον είναι μέλος του Γραφείου Εθελοντισμού από την αρχή της σύστασής του και έχει συμβάλλει ουσιαστικά σε όλες τις εθελοντικές δράσεις.

Όπως δηλώνει η ίδια: «Τα τελευταία χρόνια, επί θητείας Τάκη Αντωνακόπουλου, είναι φανερή η διαφορά στην πόλη και τα χωριά μας. Διαρκώς γίνονται έργα και δράσεις κι είναι ολοφάνερο ότι συντελείται μια αλλαγή προς το καλύτερο. Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο Πύργου, για να προσφέρω, όπου μου ζητηθεί, για το καλύτερο του Δήμου μας».

Νίκος Νικολόπουλος – Ιδιωτικός υπάλληλος

Ενεργός με δραστηριότητα στα κοινά, με έμφαση στον εθελοντισμό, είναι κι εθελοντής πυροσβέστης στην Π.Υ. Πύργου, ενώ για πρώτη φορά θα μετάσχει στην αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία.

Όπως ανέφερε: «Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Πύργου κ. Αντωνακόπουλου και είναι τιμητικό για μένα να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του. Συντάσσομαι μαζί του, γιατί είναι ο μόνος από τους υποψήφιους Δημάρχους που μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας, να αλλάξει την πόλη μας και τις τοπικές μας κοινότητες. Ήδη, στα χρόνια της πρώτης του θητείας είδα ότι παρουσίασε έργο κι έχει δείξει τα πιο θετικά δείγματα γραφής. Ενώ θεωρώ πολύ σημαντικό που δίνει βάση στους νέους κι ενδιαφέρεται έμπρακτα για τη νέα γενιά. Έτσι, θέτω κι εγώ τις όποιες δυνάμεις μου στις υπηρεσίες του ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί, το όραμα και το έργο του».

Κωνσταντίνα (Ντίνα) Γεωργοπούλου – Ιδιωτική Υπάλληλος

Η Κωνσταντίνα (Ντίνα) Γεωργοπούλου ζει και δραστηριοποιείται στον Πύργο. Είναι πτυχιούχος Δομικών έργων και έχει εργαστεί ως γραμματειακή υποστήριξη σε Ιατρείο του Πύργου επί πολλά χρόνια και ως βοηθός φαρμακοποιού σε μεγάλο φαρμακείο της Ζακύνθου επί 10 συναπτά έτη. Το 2018 ίδρυσε τον χορευτικό σύλλογο Γορτυνίων Πύργου «Θ. Κολοκοτρώνης». Δραστήρια με πλούσιο εθελοντικό έργο, είναι μέλος φιλανθρωπικών οργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας.

Η ίδια δηλώνει: «Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Τάκη Αντωνακόπουλο και ως πολιτικό και ως γιατρό και τον εκτιμώ βαθύτατα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το μέχρι σήμερα έργο που έχει παρουσιάσει στο Δήμο μας, καθώς και από τον αλτρουισμό του καθώς έχει ασχοληθεί πραγματικά και ουσιαστικά με τα προβλήματα των συνδημοτών μας. Συστρατεύομαι μαζί του, ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί, το έργο του».

Βασιλοπούλου Έλενα – Ιδιωτική υπάλληλος/Απόφοιτος ΕΚΠΑ Γαλλική γλώσσα και Φιλολογία

Η Έλενα Βασιλοπούλου (του Νικολάου) διαμένει στην δ.κ. Λαντζοίου. Είναι απόφοιτος ΕΚΠΑ/ Γαλλική γλώσσα και Φιλολογία και είναι ιδιωτική υπάλληλος. Το «μικρόβιο» της ενασχόλησης με τα κοινά μπήκε από πολύ νεαρή ηλικία, καθώς ο πατέρας της διατέλεσε επί σειρά ετών κοινοτικός σύμβουλος. Η ίδια βάζει για πρώτη φορά υποψηφιότητα και δηλώνει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πύργου για την τιμητική του πρόταση να συμπεριληφθώ στο συνδυασμό του. Πιστεύω στο έργο του κι επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει στην επόμενη πενταετία. Συστρατεύομαι μαζί του για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του Δήμου και των κοινοτήτων μας».

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΟΛΙΤΙΚΗ